Začetek dela Modelarske šole v Ljubljani

Dragi udeleženci, spoštovani starši,

z veseljem vam sporočamo, da bo Modelarska šola v Ljubljani prihodnji teden začela z delom!

Vabimo vas, da se v navedenih dneh, ko bo na sporedu vaša zamišljena dejavnost, oglasite v prostorih Modelarske šole v Ljubljani. Pridite ob 16.30 uri, na Kersnikovo ulico 4, Ljubljana v 3. nadstropje, naravnost skozi nihajna vrata. Če starši takrat še ne morete, pridite kasneje, vendar najkasneje do 19 ure, ko je tečaja konec.

– ponedeljek, 2.10. – letalsko modelarstvo

– torek, 3.10. – letalsko modelarstvo

– sreda, 4.10. – brodarsko modelarstvo

– četrtek, 5.10. – osnove modelarstva, jadrnice in raketno modelarstvo

Ko boste prišli, prosim povejte mentorjem, da ste eni izmed tistih, ki ste se že prijavili preko spletne strani. Tam bo vse dni zagotovo naš najstarejši mentor g. Peter Kovačič. Udeleženci boste lahko že začeli z delom, se spoznali med seboj, z mentorji in s prostori šole.

Pomembno je tudi to, da vam povemo, da bo ta prvi teden potekal sprejem in vpis še po starem sistemu, saj so vsaj tisti, ki v šolo hodijo že več let, navajeni ustaljenih dni in termina vpisa, zato tudi toliko terminov.

(!) Za nadaljevanje šole bomo potem predvidoma konec tedna skupine že oblikovali na novo in sicer tako, da bodo smiselno sestavljene, racionalne in v teden umeščene tako, da bodo ustrezale večini želja, ki ste jih navedli ob prijavi. Urnik tega prvega tedna torej v nadaljevanju ne bo veljal! O tem se bomo potem že uskladili in vas obvestili. Skupin bo, kolikor vas bo, bosta pa realno dve do tri.

Kot darilo ob vpisu v šolo boste v drugem ali tretjem tednu prejeli tudi enega od že izdanih letnikov revije TIM (https://www.zotks.si/zalozba/revija-tim).

Hvala vsem za zaupanje, veseli smo, da bomo skupaj!

Za Modelarsko šolo v Ljubljani,

ARK Komarov.